E旅行网-北京淘游

保险

杯具,砍单了,规范操作还是被砍,无语

楼主
Jetsetter Member,

Your order has been reviewed based on the terms and conditions of the promotion and Jetsetter site Terms of Service(http://www.jetsetter.com/terms-of-service). Unfortunately, your order has been canceled as it did not meet the requirements, and/or has violated the terms. Any referral, or registration credit accrued based on the cancelled order will be expired. You will receive an order cancellation email to confirm your cancellation. Once an order is canceled, it cannot be reinstated.

The refund has been processed to your original method of payment. For credit card refunds, please allow 3-5 business days to reflect your statement depending on your financial institution's processing time.

Sincerely,
Jetsetter Member Services

分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友 微信微信
收藏收藏 分享分享 支持支持 反对反对 分享到新浪微博

沙发
该死的,我用的是网站的地址注册的。订的是曼谷的22刀

板凳
自己推荐自己?多间?同一ip?还能是啥??

地板
cancer 发表于 2012-10-24 11:22 static/image/common/back.gif

jetsetter脑抽风

cancer 发表于 2012-10-24 11:22 static/image/common/back.gif

没有自己推荐自己,都是用网站给的注册地址;我用了2台电脑订的,入住人都是不一样,就连付款的信用卡也是不同的

tingting830 发表于 2012-10-24 11:24 static/image/common/back.gif
没有自己推荐自己,都是用网站给的注册地址;我用了2台电脑订的,入住人都是不一样,就连付款的信用卡也 ...

同一宽带?还是不同地点? 信用卡的名字是不是一样呢。连续入住?

cancer 发表于 2012-10-24 11:27 static/image/common/back.gif
同一宽带?还是不同地点? 信用卡的名字是不是一样呢。连续入住?

订的是一个晚上2间,反正真是抽风了。全国那么大,同名同姓的多呢,我那个名字又不稀奇。

tingting830 发表于 2012-10-24 11:30 static/image/common/back.gif
订的是一个晚上2间,反正真是抽风了。全国那么大,同名同姓的多呢,我那个名字又不稀奇。 ...

可能有返利的都砍的。

我定了一晚,好像还没有收到这个邮件,不会等我要去的时候才告诉我砍单了吧?

瓜女巫 发表于 2012-10-24 11:42 static/image/common/back.gif
我定了一晚,好像还没有收到这个邮件,不会等我要去的时候才告诉我砍单了吧? ...

如果一直没收到,去之前自己发邮件过去确认吧,这网站忒不靠谱了