E旅行网-北京淘游

保险

菲鹰又促销。488P

楼主

菲鹰明天开始继续促销

‘Tis the season to be flying
If the beautiful beaches of Cebu or interesting sights in Clark aren’t enough for you, take advantage of our low fare and fly away for a holiday! Just choose from our many destinations and make yourself a whole lot merrier this Christmas season.

EXPRESS SALE:
Cebu Hub Routes (Bacolod, Butuan, Cagayan de Oro, Caticlan, Davao, General Santos, Iloilo, Kalibo, Legazpi, Ozamiz, Pagadian, Puerto Princesa, Surigao, Tacloban, Zamboanga)
Clark Hub Routes (Cebu, Kalibo, Puerto Princesa)
Selling Period: 12 – 15 NOV 2012
Travel Period: 01 DEC 2012 – 31 JAN 2013

分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友 微信微信
收藏收藏 分享分享 支持支持 反对反对 分享到新浪微博

沙发
都等着宿务呢 飞鹰没戏

板凳
其实挺希望飞鹰北京直飞长滩那趟线促销的

地板
飞鹰我的信用卡怎么折腾都买不了.再促也没用啊.

等宿务呢

这两天都打不开!

我要买元旦的票啊! 宿雾是不是过了促销了啊?!?! 大侠求教啊! 我要买元旦的票 怎么办啊