E旅行网-北京淘游

保险

zz總結 ZUJI $10飛 – 高雄

楼主
zz Zuji HK
$10飛開賣第一天大成功!首先,再一次為剛才更改搶購時段致歉,我地喺本來預計嘅搶購時段開賣時才發現$10機位不足(因為機位供應量係浮動,我們必須全天候monitor住d 機位)。我地確實盡量唔想令大家失望,所以立即更改搶購時段隻希望多d 旅游達人可以搶飛成功,再一次為此致歉!

總括黎講,雖然未能滿足晒所有人嘅要求,至少今日我地好高興能為接近200位旅客成功超~平~飛~高雄!而家等我地黎一個$10飛高雄站「大揭盅」:

目的地:高雄
優惠:$10來回($664連稅)
航空公司:中華航空
出發日期:20/3, 26/3, 06/03, 05/03(回程日不定)

今日ZUJI $10飛活動一出籠都收集左唔少意見及評語,而家想同大家重申搶購規則及搶飛tips,希望呢d資料可以解答到大家嘅疑問,並歡迎各位有興趣嘅朋友黎撲飛!

1) 每天開賣的目的地將會在前一天於www.zuji.com.hk 內公布
2) 估中每日4次搶購時段,每次限時為20分鐘。搶購時段提示每日於此Facebook專頁公布
3) 估中出發及回程日期
4) 於限時20分鐘內完成交易(完成Make Payment)
5) $10來回機票未連稅項及附加費
6) $10來回機票是限於指定旅遊日子(你地可能真係要為超平飛而攞多d 假喇)、航班及航空公司
7) 如直接選取指定日期按搜尋,估中以上第(2)及(3)就可以搵到$10飛
8) 如選用+/-3日的機票搜尋器,顯示的價錢不會是$10,顯示之價錢將會是包含稅項及附加費
9) 旅遊日期提示會於開賣前事先公布
10) $10機票如題是限量供應,手快有手慢無,售完即止,供應按實際機位情況而定
11) 搵唔到$10飛多數是因為閣下未能完成上述(2),(3),(4)事項
12) 請準備一張有效信用卡,3DS認證保護受閣下的發卡銀行而有所不同

買唔到高雄$10飛嘅朋友唔好灰心,其實ZUJI仲有好多超值高雄票價任您揀!如果仲想繼續搶飛,仲有9日,9個目的地等緊您!Are you ready?
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友 微信微信
收藏收藏 分享分享 支持支持 反对反对 分享到新浪微博

沙发
HK居民专享
咱就不去抢了

板凳
没用了。   

地板
明天飞哪里啊 时间都是今年的就算了 有明年的就下手了

ding123dang456 发表于 2013-2-25 23:34
明天飞哪里啊 时间都是今年的就算了 有明年的就下手了

大阪 4-5月